Vi har tid til hagen din

Vi vet at hagen din må være funksjonell, samtidig som den har magiske soner.

Kanskje du drømmer om en sti av brostein eller frodige blomsterbed?

Våre tjenester

Hvordan ser drømmehagen din ut? Vi bruker fagkunnskap, lidenskap og kreativitet for å skape rette stemningen. Her ser du hva vi kan hjelpe deg med.

Mur –og Steinarbeid

 Vil du ha en sti av brostein i hagen din? Slik at du kan vandre mellom frodige blomsterbed og grønne plener. Vi kan hjelpe deg med å legge alle typer belegningstein, brostein og skiferarbeid. Vi har også lang erfaring med å bygge murer i naturstein, som er en av våre spesialiteter.

Vedlikehold

 Mange drømmer om en hage som trenger minst mulig vedlikehold, det er absolutt mulig å få til. Likevel trengs det alltid litt arbeid, en må vedlikeholde plenen, beskjære tre og busker, og holde blomsterbeda fri for ugras. Har du torvtak er også vedlikeholdet viktig. Vi kan hjelpe deg med alt dette.

Hageutforming

 Vi liker godt å bygge opp nye hageområde, vi er gode på å planlegge miljø for både planter, plen og sosialt liv. Du bruker mer tid i en hage som er godt planlagt, der du har soner for familieliv, aktiviteter, blomster og planter. Vil vil gjerne være med å planlegge din hage.